Расширенный поиск
7 Августа  2025 года
Логин: Регистрация
Пароль: Забыли пароль?
  • Ашыкъгъан cуу, тенгизге джетмез.
  • Ачлыкъда тары гырджын халыуадан татлы.
  • Таула не мийик болсала да, аууш табылыр.
  • Ач бёрюге мекям джокъ.
  • Эки элинги тыйсанг, джети элде махталырса.
  • Къарнынг ауруса, ауузунгу тый
  • Биреуню къыйынлыгъы бла кесинге джол ишлеме.
  • Эл ауузу – элек, анга ийнаннган – халек.
  • Эринчекни аурууу – кёб.
  • Эки къатын алгъанны къулагъы тынгнгаймаз.
  • Кийимни бичсенг, кенг бич, тар этген къыйын тюлдю.
  • Джаралыны джастыгъында сау ёлюр.
  • Акъдан къара болмаз.
  • Аманнга алтын чыдамаз.
  • Аш иеси бла татлыды.
  • Чомартны къолу берекет.
  • Ашхы тенг джолгъа салыр, аман тенг джолдан тайдырыр.
  • Aдам боллукъ, сыфатындан белгили.
  • Ашатыргъа иш – ашхы, ишлетирге аш – ашхы.
  • Борчунг бар эсе, хурджунунга ойлаб узал.
  • Къарт айтханны этмеген, къартаймаз.
  • Аллахха ийнаннган кишини, Аллах онгдурур ишин.
  • Кёбге таш атма.
  • Рысхы – сют юсюнде кёмюк кибикди.
  • Байны къызы баймакъ болса да, юйде къалмаз!
  • Танг атмайма десе да, кюн къоярыкъ тюйюлдю.
  • Ана къойну – балагъа джандет.
  • Байлыкъ адамны сокъур этер.
  • Илму – джашауну джолу.
  • Магъанасыз сёз – тауушсуз сыбызгъы.
  • Адеб базарда сатылмаз.
  • Кёб ант этген, кёб ётюрюк айтыр.
  • Кёлю джокъну – джолу джокъ.
  • Иги сеники эсе да, сюйген кесимикин этеме.
  • Сууда джау джокъ, кёб сёзде магъана джокъ.
  • Адамгъа аман кюн соруб келмейди.
  • Душманны тышы – акъ, ичи – къара.
  • Сагъыш – къартлыкъгъа сюйюмчю.
  • Тюзлюк шохлукъну бегитир.
  • Тёзгеннге, джабылгъан эшик ачылыр.
  • Этни бети бла шорпасы.
  • Окъдан джара эртде-кеч болса да бителир, сёз джара, ёмюрге къалыр.
  • Бетинги сатма, малынгы сат.
  • Аджалсыз ёлюм болмаз.
  • Тили узунну, намысы – къысха.
  • Ишни аллы бла къууанма да, арты бла къууан.
  • Джогъун бар этген, барын бал этген.
  • Агъач – джерни чырайы, кийим – эрни чырайы.
  • Айтылгъан сёз ызына къайтмаз.
  • Таукел къуру къалмаз.
Страницы: 1 2 След.
Юбилейный вечер, Сапара Узденова

:мерси:
Ваша ослепительная красота - омерзительна,
Когда в вас нет чистой души..

Что за символическая цена?))Меладзе келсе 1500 р ))А как свои так 200 р :(
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

Цитата
бездушный кролик пишет:
Что за символическая цена?))Меладзе келсе 1500 р ))А как свои так 200 р
Ну там...как бы: "ууу, параллельные...как вы достали меня"...и две полуголые девицы на подтанцовке...

Кесибизни жырлаучуларыбызны кётюрюрге керекбиз)) :браво: Не нужны нам никакие меладзала))
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

Цитата
бездушный кролик пишет:
Кесибизни жырлаучуларыбызны кётюрюрге керекбиз))
:alamat:
Taularıbız tebmesinle,
Kartlarıbız ölmesinle,
Turganıça tursun taş-agaç...

:превед: :серенада: :браво: :ялучший: Alamat hapar!

Цитата
Rail пишет:
Ну там...как бы: "ууу, параллельные...как вы достали меня"...и две полуголые девицы на подтанцовке...
ну там... как бы качественная музыка, правильный звук, зрелище (шоу) ...и две профессиональные бэк-вокалистки с приятной внешностью...

Ocean, привет))). Рада тебя видеть)), особенно рада видеть в такой приятной и для тебя, и для меня теме)).
Я помню, как ты поддержала Сапара в свое время, радовалась, как будто ты меня поддержала, а не Сапара)). Аллах разы болсун сеннге!)) :гоккачыкъ:
Я самая классная на форуме))))))))))))))

Как я понимаю, это концерт, посвященный юбилею Сапара Узденова. Юбилейный вечер.
До этого такой вечер прошел в Нальчике. Я обращалась к организаторам вечера в Нальчике, обращаюсь и к организаторам этого концерта - в Черкесске. Технически это несложно. Включите, пожалуйста, в программу вечера видео-приветствие от Билала Лайпанова. Еще, если это будет возможно, такое же видео-приветствие от Берекета, благодаря которому стало возможно издание первого сборника стихов Сапара Узденова.

Кстати, про сборник стихов. Надеюсь, будет организована реализация книги в фойе? Если нет, сделайте это, пожалуйста. И так билеты , как кто-то выше сказал, за символическую цену, хотя бы продажей книг поддержите человека. Если у организаторов "не хватает рабочих рук", могли бы эльбрусоиды помочь. Я знаю одну девушку, которая в свое время взяла на себя рассылку книг, она с удовольствием поддержит, я думаю, и команду подберет. И поклонникам творчества Сапара будет приятно: может, автографы сразу получат).

Эльба дорогая! Кеб зат этгенсе, энтда бир кесекчик эт!!!)))))
Найдите Берекет, запишите от него приветственное письмо и отправьте в Черкесск! Вы же все можете!)))

Как заказать билеты, если в данный момент я не в Черкесске ?
Шамильхан.

Я пойду АЛЛАХ АЙТСА :) :) :)

:нулаадно:
Нек туудум къыз болуп,
Къалдым чыгъалмай бир жары.
Умутум жолладан толуп,
Баргъаным а Нальчик шахары.

Жаш болсам къайры да кетерем,
Керек болмай бир сакълаучу.
Ой, Билалгъа да бир жетерем,
Болуп турмай кесиме даучу.

:cry:
"Къадарны этегинде...","Сени ючюн"...(с)

Цитата
Сэстренка пишет:
Как я понимаю, это концерт, посвященный юбилею Сапара Узденова. Юбилейный вечер.
До этого такой вечер прошел в Нальчике. Я обращалась к организаторам вечера в Нальчике, обращаюсь и к организаторам этого концерта - в Черкесске. Технически это несложно. Включите, пожалуйста, в программу вечера видео-приветствие от Билала Лайпанова. Еще, если это будет возможно, такое же видео-приветствие от Берекета, благодаря которому стало возможно издание первого сборника стихов Сапара Узденова.

Кстати, про сборник стихов. Надеюсь, будет организована реализация книги в фойе? Если нет, сделайте это, пожалуйста. И так билеты , как кто-то выше сказал, за символическую цену, хотя бы продажей книг поддержите человека. Если у организаторов "не хватает рабочих рук", могли бы эльбрусоиды помочь. Я знаю одну девушку, которая в свое время взяла на себя рассылку книг, она с удовольствием поддержит, я думаю, и команду подберет. И поклонникам творчества Сапара будет приятно: может, автографы сразу получат).
CЭСТРЕНКА, къалгъан бошду, ол Мамаланы Асият деген къызчыкъны таный эсенг, Джырчы Сымайылны юсюнден репортаж этгенча, Сапарны концертин да (тыйыншлы дараджада бола эсе) - дуния кёрюрча, Ютубха тюшерча бир этсин.

Цитата
Къара чачлы пишет:

Нек туудум къыз болуп,
Къалдым чыгъалмай бир жары.
Умутум жолладан толуп,
Баргъаным а Нальчик шахары.

Жаш болсам къайры да кетерем,
Керек болмай бир сакълаучу.
Ой, Билалгъа да бир жетерем,
Болуп турмай кесиме даучу.

Сейир-сейир... Къара чачлы, ойнаб джазсанг - басым/ударение деген тюз тюшюб, серьёзный затланы джазсанг а - асхаб тебрегени да болады сенде.

Нек туудум къЫз болуп,
Къалдым чыгъалмай бИр жары.
Умутум жолладАн толуп,
Баргъаным а - НалчИк шахары.

Жаш болсам - къАйры да кетЕрем,
Керек бОлмай бир сакълаучу.
Ой, БилалгъА да бир жетЕрем,
Болуп тУрмай кесиме даучу.

1.Анда (не Къарачайда, не Малкъарда) Совещание молодых писателей дегенча бир зат этилмей турлукъ эсе, аллай затны мында этиб, джаш джазыучуланы барыгъызны да бери чакъырыб къояргъа да болурма.
2.Малкъар джанындан делегация-зат келлик болса, ала бла Сен да Пашинскеге, Сапарны Ингирине келиб къалыргъа боллукъса....
Изменено: Sabr - 14.02.2014 23:33:25

Sabr, ойнап жазып турайым къуру))))))
Ол биинчи айтханынгы этсенг, игит да барлыкъ эдим.
Аллах айтса, эсимдеди сени табанг))/)

Сабра,
Билал!)))) Мне только что сообщили радостную весть!))) Радостную для меня)), а "отдуваться" придется Вам)).
Организаторы с радостью согласились перед концертом пустить ролик с видео-приветствием Билала Лайпанова)) и Берекета тоже)). Если не получится с Берекетом связаться, может, Вы про него тоже скажете? И про Эль-Халед хочется чтобы вспомнили)). По сути, это Эль Халед "вытащил" Сапара из забвения, открыв тему в форуме. Остальные потом присоединились... Я сказала "из забвения". Ну, как забвения? Самого Сапара забыли, а песни его пели как народные. Мне кажется, такое "забвение" и забвением-то нельзя назвать, а это даже говорит больше о поэте и песеннике, чем если бы его самого показывали каждый день по телевизору.

Сэстренка, Сапаргъа барыбыз чакълы бир къайгъыргъанлай, кёлюн кёлтюрюр сёз айтханлай тургъанса.

Кел былай этейик. Эль-Халедни, Берекетни, Океанны - тыйыншлы кёргенлеринги барын - айтхан да этиб, кесинг видео-алгъыш айт.

Мени алгъаракълада Сапарны юсюнден айтхан сёзюм ЮТУБда барды, былайгъа да салайым. Келишеди деселе, аны кёргюзюрле.
Толусу бла кёргюзалмазла - кесиб, къысхартыб, таб кёрген джерлерин джарашдыралсала - джарар.

Кесим джангыдан видеосёз айтырча, таблыгъым джокъду. Алгъаракъдан билсем - къайда болса да джаздырлыкъ болур эдим...
Изменено: Sabr - 15.02.2014 01:08:21

Загрузка плеера

Bilal LAYPAN: Sapar ÖZDENNI poeziyasi
Изменено: Sabr - 15.02.2014 01:03:55

Цитата
Сабра пишет:
CЭСТРЕНКА, къалгъан бошду, ол Мамаланы Асият деген къызчыкъны таный эсенг, Джырчы Сымайылны юсюнден репортаж этгенча, Сапарны концертин да (тыйыншлы дараджада бола эсе) - дуния кёрюрча, Ютубха тюшерча бир этсин.
Бу тема чыкъгъанлай, ол кюн огъуна селешген эдим Асягъа. Больничныйдеди((.

Билал, къалай ариу сёлешесе, къалай байды тилинг, къаллай сёзле айтаса!
Адамны бир сёлешгени окъуна нп багъасы турады :alamat:

Сабра 14.02.2014 22:00:26
Вот это да!)))

Прослушала два раза)), думаю, еще не раз переслушаю)). Спасибо, Билал!))

Шиповник, ты сможешь передать организаторам? Можешь меня с ними связать? Если телефон найдешь, я сама им позвоню - хочу лично удостовериться))).
Изменено: Сэстренка - 15.02.2014 17:02:55 (Что такое? Смайлики перескакивают на другое место уже после отправления? )

Цитата
Сэстренка пишет:
Сабра 14.02.2014 22:00:26
Вот это да!)))

Прослушала два раза)), думаю, еще не раз переслушаю)). Спасибо, Билал!))

Шиповник, ты сможешь передать организаторам? Можешь меня с ними связать? Если телефон найдешь, я сама им позвоню - хочу лично удостовериться))).
Да, ин ша Аллах :) 89283945717 Казбек Батчаев
Ваша ослепительная красота - омерзительна,
Когда в вас нет чистой души..

Сапарны бу Юбилей Ингириди.
Кёб заманны ашхы поэтин, биринчи бардын Къарачай унутуб тургъанды. Энди, бу Юбилей Ингир мийик дараджада ётерик болур.

Мен сакълагъан:
1. джыр культурабызгъа къошхан къыйыны ючюн, миллет ангыбызны, эсибизни сакъланырына, айнырына себеб болгъаны ючюн - Сапар кърал саугъагъа, сыйлы атха тыйыншлыды. КъЧР-ни быллай ишлеге джууаблы къуллукъчулары не этериклерин бир кёрейик.
2. КЧР-ни, КБР-ни да джазыучуларыны Союзлары, культура джанындан баканлыкълары/министерстволары бир джанында къаллыкъ болмазла - Сапар бир халкъны, эки республиканы Адамыды.

http://www.youtube.com/watch?v=XaYYNcw5slc - кто может скачать видео с ютуба и прислать мне файл на мейл (elen-mamaeva@mail.ru), выручите, пожалуйста.

Сэстренка, http://www.ssyoutube.com/watch?v=XaYYNcw5slc
Добавил две буквы "s")) перейдите по ссылке и выберите качество которое Вам подходит))) :гоккачыкъ:

Totur_Ram, сау бол, Рамазан). Я в теме Всезнайки читала, пробовала. У меня скачать получается, посмотреть получается, а сохранить файл и отправить не получается, поэтому просила прислать "готовое"). Прислали)). Есть еще люди, которые верят, что можно быть настолько "чайником")), чтобы не суметь сохранить файл)).

Сэстренка, а, ну Вы просто не смотрите куда его сохранили, наверное, такое со всеми бывает))) Хорошо, что прислали, так проще, поэтому и лучше)))

Totur_Ram, всегда проще, когда кто-то за тебя делает))).
Но научиться все-таки надо. Бир бошлукъ болса сенде да, менде да Всезнайканы темасында бир кесек бир къыйнарма сени)) - юретирсе, раз и на всю жизнь)))

Сэстренка, сез джокъ))) билген затым эсе))) :гоккачыкъ:
Страницы: 1 2 След.
Читают тему (гостей: 1)

Форум  Мобильный | Стационарный