Цитата |
---|
cherry пишет:
религия не панацея от развода)))))дин тутханлада разводяца.....а бывает что два алкашенка живут всю жизнь... |
Цитата | ||
---|---|---|
Амий пишет:
мен джашайма къайинла бла, правда стаж совсем маленький,всего 3 года)))) а Казбек просил высказаться женщин с 5-летним опытом))) и моя свекровь тоже иногда указывает своему сыну на дверь, как в примере Казбека, в шутку конечно)))) но могу сюда скопировать свой ответ в теме, на которую ссылалась вначале ))
|
Цитата |
---|
cherry пишет:
гоккала торчит который год.....а меня попрекаетгипотетической полкои в ванной)) |
1 0
Цитата |
---|
Малина пишет: При выборе будущего мужа, нужно смотреть на его маму, а потом уже на самого жениха)) |
Цитата |
---|
Nasib&Namis пишет:
1. Она (невеста) тоже человек... она скучает по родителям. Пусть по чаще пускают к родителям. 2. Если его родители её будут уважать,ценить и любить-по-любому она ответит тем же. 3.И вообще КЕЛИНЧИКЛЕ-тоже адамладыла) Не оджакъдан тюшмегендиле ала,не да джерден чыкъмагъандыла.... А кеслерини къызларыча бир адамчыкъды)) Вот так) 4. Виноваты и те и те... |
0 0
Цитата |
---|
казбек пишет:
.Уверен каждая свекровь постарается максимально ужиться с келином |
Цитата |
---|
cherry пишет:
казбек, вот об этом и речь...что сануузы и прочие комнаты должны быть раздельными) если такая возможность есть...а если таковои нет то это НАДО обговаривать до свадьбы) |
Цитата |
---|
Татлыхан пишет:
Къызла нек бурун чюйюредиле ангыламайма къайын ата бла ана бла жашаргъа. жить с родителями ведь не только все в минусе! Сколько плюсов... да и не забудьте представить себя в роли той же свекрови, и такую же келин как вы в качестве келин у себя. Сабий тууса, сабийге къараргъа ким болушады? Ишге чыгъама десенг-сабий ким бла турады? (не все детки бегом бегут в садик). Ишде, къонакъда, анда-мында бир жумушда кеч къалсанг-юйде аш-суу ким этип сакълайды сени? Къуру къыйын жанын керюп нек турадыла къызла, къайынла бла жашаргъа тюшсе чач тюклери ёрге туруп? Кесигизгеда бир соругъуз, юйюнге келин келсе хар затында жаратып, башындан сылап, хар эртден сайын жыягъына уппа этип ашырып турлукъмусуз кокаландырып ишге? Бу дунияда, быстыр жуугъан -машна, сауут жуугъанда кебюсюнде - машна, юй тюб сыйпагъан - машна, гыржын биширирге - машна, башха аш-суугъа - машна... сора не болады келинге ариу тил бла тынч жашаргъа къайынлада? |
Цитата |
---|
Тюздю халкъда жюрюген сез- аман къыз жокъду, сора аман къатын къайдан чыгъады деп.
Билген хапарны айтайым (кеп жаздым эсе да), бир юйде келин болгъанды, гитче жашны къатыны, къартла блада ол жашагъанды, алай уллу къарындашда бирда бек жансыз эди атасына-анасына, кюн къалмай эди алагъа кирмей, анасыда жашларына - юйледа, жерледа эки жашныды деп тургъанды. Аллах алай буюргъанды, аналары, аталары ёлгенди (Жаннетли болсун), тамата къарындаш гитче къарындашны къатында юй салайым, анга билек болайым дегенди, гитче бла селешгенди, олда разы кибик болгъанды, ишле башланганлай гитчени юй бийчеси тамата къайынын ата-ананы арбазындан:" Бар блайдан, бир см жеринг жокъду, ол санга аталгъан жерлени уа мен атагъыз бла анагъазгъа къарагъан хакъкъа алгъанма " дегенди...... КЪЫЗЛА, болмагъыз аллай таш жюрекле... сизгеда келир келин)))) Амал болуп тышына чыгъарсагъыз иги, но къартлыкъда жангыдан этегинге къысып, кесинге юйретип (привыкать этдирген) тургъан къыйынракъ болур артда. (Кечерсиз кеп жаздым) |
Цитата |
---|
бездушный кролик пишет:
Бизни форум да къызла башха тюрлюледиле)) Къайсын да бер любой юйге,бетигизни уялтырчасы жокъду )))Все таки форумда олтургъанны хайыры уллуду)дейме мен |
1 0
Цитата |
---|
казбек пишет:
Dalila, Я сделал оговорку)).Имелось в виду в основном). |
Цитата | ||
---|---|---|
Dalila пишет:
|
Цитата |
---|
казбек пишет: Уважение,любовь родительская,мудрость,вот основные причины на мой взгляд.Уверен что твои свекровь и свекр тебя любят и уважают и даже если бы они были немногословны думаю они сумели бы это донести. Но конечно же не нужно жалеть красивых слов для близких.Айтыу бардыда:"Ариу сезде ауруу джок'ду" ,или "Ариу тилли к'озу эки ананы эмер". |
0 0
Цитата |
---|
казбек пишет:
Уважение,любовь родительская,мудрость,вот основные причины на мой взгляд.Уверен что твои свекровь и свекр тебя любят и уважают и даже если бы они были немногословны думаю они сумели бы это донести. |
0 0
Цитата |
---|
Самия пишет:
всем спасибо)) многое возьмем на заметку)) |
Цитата |
---|
Малина пишет: ЦитатаСамия пишет: всем спасибо)) многое возьмем на заметку))мне кажется, пример надо брать как раз с тебя)) с таким покладистым характером ты будешь супер-келинчик))) |
0 0
Форум Мобильный | Стационарный