3 0
2 0
Цитата |
---|
Свободен пишет:
Мансур, нет, насколько я знаю, она пока не молится... однако, зная ее нрав, очень удивительно, что она этого не делает... т.е. ин ша Аллах в самое ближайшее время она начнет это делать. при этом, я не исключаю вероятность того, что она просто неговорит о том, что совершает намаз... короче, я просто не знаю)))))))))) |
Цитата |
---|
Къара чачлы пишет:
Уоооо къаллай тема ачылгъанды )келюнг бла берилиб тура кереме)) игитда ,биринчи, хар кимге аталгъан сундум ,жаратханыгъызны жаза барыгъыз деб, мында уа келюмю ышартхан, ол орусча решительность ,бизнича уа кесинде кишилик ,етгюрлюк табхан эм да келю жетиб ,базыннган, быллай тема ачаргъа ))къайдам ,шо ахырында билирбиз деб ,ышанама ,бу кимге аталгъанын )) |
Цитата |
---|
Айшуля пишет:
Свободен, |
Цитата |
---|
Свободен пишет:
лучше помогите добиться ее расположения...) |
Цитата |
---|
Къара чачлы пишет:
Болушугъуз дейди ,иии болушур ючюн жамауат неге эм кимге болушханын билирге борчлуду ))сора не танымай ,не кермей ,не халин ангыламай, бизден онг чыкъмаз )бир сейир затны юсюнден айтханлай ,тюгерекге жюр -жюр этгенден пайда жокъ )))кимни жаратханын айтса, таныгъан -билген ,бир амал этер эдиле )) |
Цитата |
---|
Albert пишет:
суратын блайгъа сал биз да къараикъ, андан сора болушурбуз |
Цитата |
---|
Къара чачлы пишет:
ол орусча решительность ,бизнича уа кесинде кишилик ,етгюрлюк табхан эм да келю жетиб ,базыннган, |
Цитата | ||
---|---|---|
janet пишет:
|
Цитата |
---|
Свободен пишет:
разы болугъуз орусча джазгъаныма... ана тилибизде джазсам англайалмай къалгъанла болургъа боллукъдула... |
Цитата |
---|
Свободен пишет:
Айшуля, мужчины тоже разные бывают...))))))))) |
Цитата |
---|
Свободен пишет:
Айшуля, ты че там истерику смайликами закатываешь?)))))))))))))) |
Цитата |
---|
Свободен пишет:
ана тилибизде джазсам англайалмай къалгъанла болургъа боллукъдула. |