Я искренне соболезную родителям и родственникам нашей форумчанки, нашей Фейки...
Аллах джандетли этсин.
Не хочу громких слов и фраз, измеряя масштабы трагедии, я просто ищу ответа.
Это зло с каждым днем силится, ширится и растет!
Как остановить его?
Вне зоны безопасности
2 0
Цитата |
---|
КёлКёз
Не хочу громких слов и фраз, измеряя масштабы трагедии, я просто ищу ответа. Это зло с каждым днем силится, ширится и растет! Как остановить его? |
Цитата |
---|
Azamat пишет:
Его по-своему жалко. Жалко как человека, которым может оказаться членом семьи любого из нас. |
Цитата |
---|
Sabr пишет:
Бу аллай трагедияды - джюреклени къалтыратыб, бютеу халкъны ёрге тургъузтурча. Быллай палахланы да сансыз этиб къойса миллет - аны тамбласы болурму? КЧР-ни тамадасы да, хукумети да, парламенти да, ФСБ-си, МВД-си да - бары да илгенирча, сюзерча, бу наркотик эминаны тыярча, аны джайгъанланы - джаш тёлюбюзню мылхыр этиб кюрешгенлени - думп этерча оноула алыргъа керек тюлмюдюле? Халкъ билгенни полиция нек билмейди, нек табмайды, нек тутмайды, нек къурутмайды ол наркотик джайгъанланы? Чеченде Рамзан Кадыров бу затла бла къалай кюрешеди, бизни тамадала уа ат башындан бир зат айтсала - аны бла иш битгеннге санай болурла... Быллай ишлеге къарарыкъ, быллай ишлени тохтатырыкъ органла джукъ этмей эселе, халкъ нек тынгылайды? Властла джукъ этерге унамай эселе, тюрлю-тюрлю сылтаула айтыб, баш алыб тура эселе, аллай башчыла, къуллукъчула, депутатла керекмидиле бизге? Халкъны джарсыуун джюрютюрюк джамагъат организацияла, журналистле - интеллигенция къайдады?. Чырт да болмай эсе, халкъ ёрге турургъа керекди. 50 минг адам Черкесскде Акъ Юйню аллына джыйылсала, ма ол заманда бир ишле эте башларгъа да болурла, ансы былай барыб турса иш - ахырыбыз аман бла бошалыргъа боллукъду. "Оноу керекли бир Эл тюб болду" деб айтхан да - бизни халкъды. "Бу наркоманиягъа не оноу?" деб, халкъ оноучуларына-башчыларына да, кесине да къаты соруб, ёрге нек тура болмаз? Бу папахны нек тыя болмазла джууаблы органла, къуллукъчула? Болумлары джетмей эсе - къуллукъдан кетерге керекдиле. Ансы халкъ - миллет республикабыз барды, Башчыбыз, правительствобуз барды, депутатларыбыз бардыдеб, турады. Аладан хайыр джокъ эсе, халкъ кеси кесине оноу этерге керекди. "Къарауашым келсе, башымы отдан аллыкъды" деб, бурун бир бийче тиширыу юйю бла бирге кюйюб къалгъанды. Кърал халкъны къарауашы болургъа керекди, аны отдан сакълагъан. Сакъламай эсе уа, халкъ кеси кесин эслерге, сакъларгъа керекди, халкъгъа джарамагъан къуллукъчуларын, башчыларын да оноудан чартлатыргъа керекди. ОНОУ КЕРЕКДИ. |
Цитата |
---|
Сэстренка пишет:
Totur_Ram , ваши предложения о казни на площади пугают не меньше, чем лирика, - невольно ассоциация с казнями ИГИЛ возникает(( |
Цитата |
---|
Кларынкарл пишет:
Казнь-средство достижения социальной справедливости, ничего противоестественного в публичности этого мероприятия нет, тем более за такие преступления. |
Цитата |
---|
Сэстренка пишет:
Ну, давайте, вернемся в средневековье, в речках начнем топить, на кострах жечь, на площадях вешать. |
Цитата |
---|
Сэстренка пишет:
И чем вы тогда лучше убийц? |
Цитата | ||
---|---|---|
Сэстренка пишет:
|
Цитата |
---|
Сэстренка пишет:
В контексте моего поста "памятник бы поставила" означает всего лишь мое восхищение ею, как матерью - что даже в тот момент, когда она думала, что смерть для нее - уже состоявшийся факт, она думала о своем сыне. |
Цитата | ||
---|---|---|
Totur_Ram пишет:
|
Цитата |
---|
Кларынкарл пишет:
Топить в речке некрасиво, там люди купаются, животные могут пить из речки....на кострах тоже не гуманно и долго, и возьни много. И крови не хочется, пока ещё есть места, где стейк с кровью можно поесть.) |
Форум Мобильный | Стационарный