Войти на сайт
20 Апреля  2024 года

 

  • Ёлмесенг да, къарт дамы болмазса?
  • Сескекли кесин билдирир.
  • Биреуню тёрюнден, кесинги эшик артынг игиди.
  • Таш ата билмеген, башына урур.
  • Ашхы сёз таш тешер.
  • Айтханы чапыракъдан ётмеген.
  • Ауругъан – джашаудан умутчу.
  • Тюзлюк шохлукъну бегитир.
  • Олтуруб кёрюнмей эди да, ёрге туруб кёрюне эди.
  • Къарнынг къанлынга кийирир.
  • Таякъ этден ётер, тил сюекден ётер.
  • Ариу сёз – джаннга азыкъ, аман сёз – башха къазыкъ.
  • Суу кетер, таш къалыр.
  • Этни да ашады, бетни да ашады.
  • Сабий болмагъан джерде, мёлек болмаз.
  • Кеси юйюмде мен да ханма.
  • Уллу къашыкъ эрин джыртар.
  • Къайгъы тюбю – тенгиз.
  • Телини эшигин, махтау джабар.
  • Ургъан суудан башынгы сакъла.
  • Кюн – узун, ёмюр – къысха.
  • Байдан умут эте, джарлыдан ёгюз багъасы къорады.
  • Чоюнну башы ачыкъ болса, итге уят керекди.
  • Сютден ауузу кюйген, суугъа юфгюре эди.
  • Хазыр ашха – терен къашыкъ.
  • Джумушакъ сёз къаты таякъны сындырыр.
  • Джыйырма къойну юч джыйырма эбзе кюте эди.
  • Биреуге аманлыкъ этиб, кесинге игилик табмазса.
  • Билимден уллу байлыкъ джокъду.
  • Къуллукъчума, деб махтанма, къуллукъ – хаух джамчыды!
  • Юй ишлеген балта эшикде къалыр.
  • Эл элде бирер малынг болгъандан эсе, бирер тенгинг болсун.
  • Аш берме да, къаш бер.
  • Нафысынгы айтханын этме, намысынгы айтханын эт.
  • Джылар джаш, атасыны сакъалы бла ойнар.
  • Башы ишлегенни, ауузу да ишлер.
  • Тилчи тилден къаныкъмаз.
  • Джуртун къоругъан озар.
  • Тиширыусуз юй – отсуз от джагъа.
  • Къая джолда джортма, ачыкъ сёзден къоркъма.
  • Урама да – ёледи, сатама да – келеди.
  • Юреннген ауруу къалмаз.
  • Билеги кючлю, бирни джыгъар, билими кючлю, мингни джыгъар.
  • Ишни ахырын ойламай, аллын башлама.
  • Джан саулукъ бермей, сан саулукъ бермезсе.
  • Джангыз торгъай джырламаз.
  • Тойгъан джерге джети къайт.
  • Бозаны арты дауур болур.
  • Чабакъ башындан чирийди.
  • Эр абынмай, эл танымаз.

 

Страницы: 1
RSS
Локумчики)))
 
[color=indigo:d8fa5bb8e1]Рецепт: На 2 кг муки, 500 гр сахара, пол литра молока, 4-5 яйц, дрожжи (упаковочку всю), подсоленная вода, можно добавить сливочное масло в пачках или маргарин. Месить как обычное тесто. Дать постоять 1,5-2 часа в тепле.[/color:d8fa5bb8e1]
 
:smt006 :smt006 Спасибки.... Я к своему стыду не умею готовить вкусные лакумы, вот попробую по твоему рецепту)))) Есть предложение: Пусть сюда пишут свои любимые рецепты. Не из книжек, не из сайтов, а то, что проверено на деле ( естественно со своими секретами) и действительно вкусно!!!! я бы очень хотела рецепт Корейской морковки. рецепты из книжек такого вкуса не дают((( Может кто знает???? Лично я из сугубо эгоистических соображений хотела бы сделать упор на первые и вторые блюда. Так сказать на тортах далеко не уедешь)))
 
[b:33c51c3ddf]Taulu007[/b:33c51c3ddf] а может отдельную тему создадим тогда с рецептами?) у меня на старом форуме была0)) имеенно рецепты проверенные кидала))) могу скопировать сюда)))) если ЗА)) дай знать)) создам тему))))))
 
Умняшка Давай, я только ЗА. Если честно мне самой лень выискивать рецепты из книг, потом делать все по рецепту, а когда не получается добавлять туда свои мысли.... В общем поэтому, лучше уже на все готовенькое))) Копируй сюда тему)) можешь мне на ящик скинуть, с удовольствием что-нить попробую сделать)))
 
ща открою тему))))))))) и скину все те рецепты))))
 
Эх, бюгюн татлы локъумчукъла бир этеим))
Страницы: 1
Читают тему (гостей: 1)

 

Написать нам